Haluatko tarjouksen omasta mitalista?

TEETÄ OMA MITALI

Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla teemme juuri Teille sopivan mitalin tapahtumaanne.

Yksilöllisellä teetätetyllä mitalilla saat palkitsemisellenne näyttävyyttä, tyylikkyyttä sekä mukavan muiston mitalin saajille.

Kerromme mielellämme lisätietoja oman mitalin teetättämisestä. Pyydä tarjous seuraavaan tapahtumaanne!

Alla tekemiämme EMALOITUJA eli värillisiä mitaleita.

pyydae-tarjous-omasta-mitali

Mitalin muodossa, mallissa ja tyylissä on ns. "taivas rajana". Mitalin muoto voi olla perinteinen pyöreä, soikea tai kantikas. Myös läpileikattu tai vaikka Teidän logonne muotoinen. Mikäli valmista aineistoa ei ole, voimme suunnitella sen teille logosta, valokuvasta tai piirroksesta. Teemme aina alustavan vedoksen mitalista, johon voimme vielä tehdä muutoksia.

 

PERINTEISET mitalit joko kiiltävin tai antiikkisin sävyin.

teetae-oma-mitali

 

Täytä alla olevat tiedot, jotta voimme tehdä tarjouksen haluamastanne mitalikoosta ja -määrästä.

Voit myös pyytää tarjouksen oma mitalista sähköpostilla: eveliina@palkintopkp.fi Muista ilmoittaa myös sähköpostissa vastaus kaikkiin allaoleviin kysymyksiin.
 Valitse mitalin kokoluokka, josta haluat tarjouksen.


Ilmoita mitalitarpeenne kokonaiskappalemäärä (kulta, hopea ja pronssi). Mitalin kappalemäärä vaikuttaa olennaisesti tarjottuun hintaan.


Voit yksilöidä mitalisi myös omalla painetulla kaulanauhalla! Tarjoa sponsoreillesi lisänäkyyvyyttä lisäämällä heidän logonsa mitalinauhaan.


Lisää valmis logo, tee oma mitali suunnitelma paperille tai kuva vanhasta mitalistanne, jos haluatte tarjouksen samanlaisesta kuin ennen.
Jos Teillä ei ole käytössä valmista mitalia / aineistoa, voimme auttaa suunnittelussa.


Milloin tarvitsette mitalin käyttöönne? Normaali toimitusaika omalla mitalille on 3-7 viikkoa mitalin työkalun hyväksymisestä. Jos toimitusaika on esim 2-4 kk voimme tarjota mitalille edullisempaa hintaa käyttäen lentokuljetuksen sijasta merikuljetusta


Voit lisätä tähän muita tietoja mitalitoiveistanne.

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot