Haluatko tarjouksen omasta mitalista?

 

TEETÄ OMA MITALI PalkintoPKP:llä.

Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla teemme juuri Teille sopivan mitalin tapahtumaanne. Yksilöllisellä teetätetyllä mitalilla saat palkitsemisellenne näyttävyyttä, tyylikkyyttä sekä mukavan muiston mitalin saajille.

Mitalin muodossa, mallissa ja tyylissä on ns. "taivas rajana". Mitalin muoto voi olla perinteinen pyöreä, soikea, kantikas tai juuri logonne muotoinen. Mikäli valmista aineistoa ei ole, voimme suunnitella sen teille logosta, valokuvasta tai piirroksesta. Teemme aina alustavan vedoksen mitalista, johon voimme vielä tehdä muutoksia.

 

Täytä alla olevat tiedot, jotta voimme tehdä tarjouksen haluamastanne mitalikoosta ja -määrästä.

Voit myös pyytää tarjouksen oma mitalista sähköpostilla: eveliina@pkp-trading.fi Muista ilmoittaa myös sähköpostissa vastaus kaikkiin allaoleviin kysymyksiin.Valitse mitalin kokoluokka, josta haluat tarjouksen.


Ilmoita mitalitarpeenne kokonaiskappalemäärä (kulta, hopea ja pronssi). Mitalin kappalemäärä vaikuttaa olennaisesti tarjottuun hintaan.


Mitali nauhalla / ilman nauhaa. Voit yksilöidä mitalisi myös omalla painetulla kaulanauhalla! Tarjoa sponsoreillesi lisänäkyyvyyttä lisäämällä heidän logonsa mitalinauhaan.


Lisää valmis logo, tee oma mitali suunnitelma paperille tai kuva vanhasta mitalistanne, jos haluatte tarjouksen samanlaisesta kuin ennen. Jos Teillä ei ole käytössä valmista mitalia / aineistoa, voimme auttaa suunnittelussa.


Milloin tarvitsette mitalin käyttöönne? Normaali toimitusaika omalla mitalille on 4-7 viikkoa mitalin työkalun hyväksymisestä. Jos toimitusaika on esim 2-4 kk voimme tarjota mitalille edullisempaa hintaa käyttäen lentokuljetuksen sijasta merikuljetusta


Voit lisätä tähän muita tietoja mitalitoiveistanne. Haluatko mitalin emaloituna eli värillisenä vai perinteinen  kulta, hopea ja pronssi.